Blomster får kvinder til at smile

blommorNu har vi det sort på hvidt! En ny undersøgelse viser at den bedste måde at få en kvinde til at smile på er at give hende blomster. Undersøgelsen er engelsk, men sandsynligvis er de engelske og danske kvinder er ikke så forskellige.

Spontane udtryk for kærlighed fungerer altid godt. Og denne undersøgelse viser at den uventede blomsterhilsen er den bedste måde at gøre nogen glad på. Der er mange som tillægger blomster betydning såsom glæde og kærlighed, og denne betydning kommer klart til udtryk når man modtager en smuk buket.

Så du skal ikke vente til Valentinsdag med at sende blomster til din elskede, eller Mors dag for at vise din mor hvor meget du sætter pris på hende. Giv ikke kun blomster til fødselsdage eller til jul. Vælg istedet at sende blomster på en dag hvor det kommer som en total overraskelse for modtageren. En spontan buket blomster vil bestemt få modtageren til at føle sig speciel og værdsat.

Her er de 10 bedste måder at få en kvinde til at smile:

1. Giv hende blomster
2. Giv hende en kompliment
3. Lav mad til hende
4. Fri
5. Sig at hun er smuk
6. Kys hende uden grund
7. Læg dit undertøj i vasketøjskurven
8. Overrask hende med en rejse
9. Serverer morgenmad på sengen
10. Tag hende med på shopping

VIl du gerne send en blomsterhilsen og få en til at smile, så kan du bestille en blomsterlevering her. Vores florister håndbinder buketten og leverer din direkte til døren. Vi sender blomster til København, så vel som til små byer over hele Danmark. Hvem vil du få til at smile?

 

Tags from the story
,
Skrevet af
More from EuroFlorist

Hvorfor er julen rød?

Det er der mange der spørger sig selv om, men der findes...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *