Kreativ med georginer

Vi håber at du benytter lejligheden til at svælge i georginer nu hvor det er absolut højslson for de fine blomster. Personligt synes jeg det er svært ikke at falde for fristelsen til at købe et bundt duftende georginer med mig når jeg er på vej hjem. De er så dekorative når de står i en vase på bordet. Min personlige favorit er en buket med georginer i blandede farver. De kan virkelig lyse ens hjem op og sætte farve på dagen.

GeorginerHer er et tip til en lidt mere sofistikeret dekoration der er sjov at lave selv. Du kan følge instruktionerne nedenfor, men som altid når du leger med blomster er improvisation altid tilladt!

Du skal bruge:

• en dyb gennemsigtig skål
• georginer i forskellige farver,
• små roser og/eller germini
• små perler i forskellige farver
• store perler der kan sættes på en ståltråd
• lyserød tråd
• en kniv til at skære blomster

dahlia_step1

Fremgangsmåde:

1 Fyld vasen med vand og læg de små perler i bunden.

dahlia_step2

2. Klip store stykker af tråden og bind de større perler i den ene ende

dahlia_step3

3. Snit blomsterne med en kniv så de får en passende længde. Herefter vikler du tråden om stilken så den dækker halvdelen af stilken og så perlen for enden af tråden ender med at sidde for enden af stilken. Sæt forsigtigt blomsterne i vandet så du ikke drukner kronbladene.

dahlia_step4Færdig!

Du har netop lavet en original og fin dekoration der vil lyse op i dit hjem i mange dage. Vil du hellere benytte dig af den lette løsning, så kan du altid bestille blomster og arrangementer på vores hjemmeside. Men hvis du føler dig kreativ en dag, så er det bare at give sig i kast med den blomsterlegen. God fornøjelse.

Skrevet af
More from EuroFlorist

Send blomster til jul og støt samtidig UNICEF

  Når du sender dette års UNICEF-julebuket, får modtageren ikke kun smukke...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *