Kunsten at vælge brudebuket

bryllup

Valentinsdag er overstået og der er nok nogle stykker som valgte netop denne dag til at stille det store spørgsmål: vil du gifte dig med mig? Nu er det så blevet tid til at planlægge brylluppet, og det er sæson for de store bryllupsmesser.

Til dem der allerede har bestemt dato til sit bryllup er der meget der skal ordnes. Alt skal planlægges, ordnes og organiseres. Indbydningskort skal skrives, der skal findes et lokale, kjolen og ringene skal købes, underholdning bookes og meget mere. Og så selvfølgelig  blomster!

At vælge en brudebuket, plejer at være en af de fornøjelige aktiviteter i planlægningen. Men det kan også være svært, for der findes mange muligheder og varianter. Bruden vil ofte gerne have at buketten skal føles personlig på flere måder. Den skal indeholde yndlingsblomsterne, favoritfarven og passe ind i resten af brylluppet. Her kommer der nogle tips til hvad du skal tænke på i forbindelse med blomsterne til brylluppet.

  1. Det er en god ide at kontakte floristen tidligt. Så kan du begynde at diskutere hvilke blomster der passer bedst, alt afhængigt af hvad der er sæson. Du kan bede floristen om at vise nogle af de brudebuketter som er blevet lavet i butikken tidligere så du har noget at forholde dig til.
  2. Brudebuketten bør matche brudekjolens stil så det passer sammen i en helhed. Når du besøger din florist kan du tage et billede med af brudekjolen så er det lettere for floristen at give dig råd.
  3. Farve og form bør også bestemmes ud fra den valgte stil. Men man kan også tænke på at vælge en form der passer til bruden. En kort brud bør ikke have en for stor buket, mens en højere brud godt kan have en større buket eller en dråbeformet buket.
  4. Hvis du vil være rigtig nøjagtig, kan du også bede floristen om at skabe en prøvebuket så du får et indtryk af hvordan den kommer til at se ud.

 

Roser, kallaliljer, liljer og orkidéer er blandt de mest populære blomster i brudebuketter. De kan kombineres i en uendelighed og de findes tilgængelige hele året. De mest normale former for brudebuketter er runde og dråbeformede, men mange af dagens brude vælger også mere vovede varianter hvis de passer til stilen.

Euroflorist medlemsbutikker findes over hele landet. Træger du til gode råd og tips med hensyn til blomster til brylluppet og til brudebuketten så tag kontakt til nogle af vores mange professionelle florister. Her kan du finde vores florister.

Tags from the story
, ,
Skrevet af
More from EuroFlorist

Påskeliljer, en rigtig forårsbebuder

Påskeliljer, pinseliljer eller narcisser? Så blev det marts måned og kampen mellem...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *